Δέματα αγάπης της Μητρόπολης Μαντινείας εν όψει των Χριστουγέννων

Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα προσφέρει δέματα αγάπης προς τους εν ανάγκη αδελφούς μας.

Για τον λόγο αυτό την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 συνέλεξε προσφορές από πολίτες, Ναούς και Μονές σε τρόφιμα και διάφορα είδη στον χώρο που στεγάζεται το Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα της Εκκλησίας, «Το Καλάθι του Πτωχού Αδελφού» στην πλατεία Ανεξαρτησίας (πρώην Εθνάρχου Μακαρίου).

Την προσπάθεια αυτή ευλόγησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος, που με εντολή του και με το πατρικό του ενδιαφέρον επιτελείται το φιλανθρωπικό έργο της τοπικής Εκκλησίας όλα αυτά τα χρόνια.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Ιερά Μονή Μαλεβής προσέφερε στο «Καλάθι του Πτωχού Αδελφού» 200 κιλά λάδι και μεγάλη ποσότητα ζυμαρικών.

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους για μία ακόμη φορά έρχεται αρωγός στο φιλανθρωπικό Πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως, προσφέροντας μεγάλες ποσότητες ζυμαρικών, οσπρίων πουλερικών και γάλακτος.

Η Ιερά Μονή Γοργοϋπηκόου Νεστάνης προσέφερε λάδι και από τα κτήματά της στην Αργολίδα πορτοκάλια και μανταρίνια.

Επίσης Επιχειρηματίας της πόλεως με εμπόριο κρεάτων προσέφερε 1 τόνο κρέατος.

Σε λίγες μέρες τα δέματα που ετοιμάζονται θα διανεμηθούν στα Ιδρύματα της Μητροπόλεως στην Τρίπολη και στο Λεωνίδιο, σε χωριά των Επαρχιών και στην Τρίπολη διά των Ενοριών.