Απονομή Υποτροφιών και Βραβείων στην Μητρόπολη Ναυπάκτου

Απονεμήθηκαν την Τετάρτη 21 Απριλίου, στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Ναυπάκτου και με όλα τα απαραίτητα μέτρα, οι υποτροφίες και τα βραβεία σε μαθητές που πρώτευσαν στις τάξεις τους κατά το προηγούμενο Σχολικό Έτος και φοιτητές που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή συνεχίζουν τις σπουδές τους σε αυτά με ικανοποιητική επίδοση.

Οι μαθητές και φοιτητές παρέλαβαν από τον Πρόεδρο των Ιδρυμάτων Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο και τον Αντιπρόεδρο, Δήμαρχο Ναυπακτίας, κ. Βασίλειο Γκίζα, το σχετικό οικονομικό αντίτιμο μετά την έγκριση των σχετικών αποφάσεων των Διοικητικών τους Συμβουλίων από την Διεύθυνση Κοινωφελών Περιουσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων.

Πρόκειται για τα Ιδρύματα: Δ. & Β. Παπαχαραλάμπους, Α. Τσάρα, Γ. Οικονόμου και Α. Κοζώνη.

Ο Σεβασμιώτατος και ο Δήμαρχος Ναυπακτίας ευχήθηκαν για ακόμη μία φορά στους μαθητές και φοιτητές υγεία και καλή πρόοδο στις σπουδές τους στις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργεί σήμερα η πανδημία.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος το ποσό που δόθηκε για υποτροφίες και βοηθήματα από τα Ιδρύματα και Κληροδοτήματα της Ναυπακτίας ανήλθε στα 52.900 ευρώ, και μαζί με τις επιχορηγήσεις του Παπαχαραλαμπείου Ιδρύματος ανήλθε στο συνολικό ποσόν των 56.300 ευρώ.