Ανθρωπιστική βοήθεια για τα παιδιά της Ελασσόνας από την Νεανική Εστία Αγ. Σοφίας Ν. Ψυχικού

Ολοκληρώθηκε εχθές  Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 και η δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για τα παιδιά της Ελασσόνας. Με τη βοήθεια εκατοντάδων απλών ανθρώπων, δεκάδων φορέων και ενοριών του δήμου Φιλοθέης/Ψυχικού.

Με πρωτοβουλία της Νεανικής Εστίας του Ι.Ν. Αγ. Σοφίας Ν. Ψυχικού, τη στήριξη του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και την άδεια και ευλογία του Αρχιεπισκόπου μας καθώς και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελασσώνος, συγκεντρώθηκαν βρεφικά/παιδικά είδη και φάρμακα που είχαν ανάγκη οι σεισμόπληκτοι αδελφοί μας στην Ελασσόνα.

Αντιπροσωπεία της Νεανικής μας Εστίας βρέθηκε το Σάββατο κοντά στους πληγέντες από τον σεισμό και άκουσε με προσοχή από τους υπευθύνους Ιερείς της Μητροπόλεως για τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν σήμερα στην περιοχή.

Η δράση μας έλαβε σάρκα και οστά ύστερα από πρόταση του δραστήριου συνδέσμου “ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΑΣΤΕΓΩΝ” με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

“Είναι δύσκολο να ευχαριστήσουμε έναν έναν τους φορείς που συνέβαλαν στην ανθρωπιστική αποστολή. Ευχόμαστε όμως στον Δωρεοδότη Χριστό να τους ανταποδώσει πλούσια την χάρη Του.

Ιδιαίτερες όμως ευχαριστίες θα επιθυμούσαμε να απευθύνουμε στους εθελοντές εφημεριών του Ι.Ν. Αγ. Σοφίας Ν. Ψυχικού, την Κυριακή Φράγκου(ψυχή της αποστολής), τις μεταφορικές Celebrity, Κιούσης και Πλιάτσικας, τον Γιάννη Αλιφέρη, τα φαρμακεία(Μαρίας Καρακώστα, Ελισάβετ Κυριαζάνου, farmakeio express), το 4ο ΓΕΛ Νίκαιας, τον σύλλογο υπαλλήλων “Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας” και τον Ι.Ν. Αγίας Φιλοθέης” τονίζεται στην ανακοίνωση του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.