Αναστολές και εμπόδια δεν «φρέναραν» την λειτουργία των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων του ΚΕΣΟ

Αρκούσε να δοθεί από την Κυβέρνηση το μήνυμα της ελεύθερης κυκλοφορίας των πολιτών και της άρσης των περιορισμών, κατά της πανδημίας μετά τις 15 Μαΐου και το ΚΕΣΟ για μια ακόμη φορά, απέδειξε το αξιόμαχο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων.

Έτσι στα Τμήματα Κοπτικής –Ραπτικής και Αισθητικής Κοσμετολογίας, παράλληλα με τις e-learning θεωρητικές παραδόσεις, ξεκίνησαν σε εντατικούς ρυθμούς οι εργαστηριακές παραδόσεις, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουνίου.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, ολοκληρώθηκαν οι e-learning παραδόσεις εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας και οι σπουδάστριες ετοιμάζονται για εξετάσεις πιστοποίησης στα Βρετανικά Πανεπιστήμια και στο Αμερικάνικο Κολλέγιο, ενώ οι e learning παραδόσεις εκμάθησης Ρωσικής γλώσσας θα ολοκληρωθούν στο τέλος του Ιουνίου. Τα μαθήματα κοσμήματος ολοκληρώθηκαν μέσω elearning από τον Μάρτιο.

Η ακαδημαϊκή χρονιά 2020-2021 αποτέλεσε ένα πρωτόγνωρο εγχείρημα για όλους. Την Διοίκηση, το Διδακτικό Προσωπικό, αλλά και το έμψυχο υλικό των «Εργαστηρίων Δεξιοτήτων ΚΕΣΟ ΚΔΒΜ-Επιπέδου -1», δεδομένου ότι παρά τις αναστολές από Νοέμβριο έως και Απρίλιο τα μαθήματα διεξήχθησαν μέσω e-learning.

Η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ κα Μαίρη Πίνη, απευθύνει θερμές ευχαριστίες στις καθηγήτριες Αγγλικών κα Μαρία Τσαούση, Αισθητικής Κοσμετολογίας κα Κατερίνα Αράπογλου, Μανικιούρ-Πεντικιούρ κα Μάγδα Σωτηριάδου, Κοπτικής-Ραπτικής κα Σταυρούλα Φωκά, Ρωσικών κα Ελένη Πιέρρου, Κοσμήματος κα Μάτα Καλουδάκη & κα Μαρία Γαβρίλου, στον καθηγητή Ενδυματολογίας –Ιστορίας της Μόδας Χρωματολογίας τον Δρ. κ. Κυριάκο –Ρήγα Τριπολιτσιώτη, στον Τεχνικό Δικτύων κ. Μιχάλη Χρίστου και στις Υπηρεσίες του ΚΕΣΟ (Διοικητικές και Κοινωνική Υπηρεσία).