Αγιασμός επί τη ενάρξει των εργασιών αποκατάστασης του Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων Καρδίτσης

Τελέσθηκε η ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει των εργασιών για την πλήρη αποκατάσταση του Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων Καρδίτσης.

Το κτήριο αυτό, πλησίον του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης, θα λειτουργήσει για την στήριξη του Προνοιακού και Φιλανθρωπικού Έργου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Για τον λόγο αυτό ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη των εργασιών.

Παρέστησαν οι αξιότιμος κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας, Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσης, κ. Ασημίνα Σκόνδρα, Βουλευτής Καρδίτσης, κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνος Νούσιος, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καρδίτσης, κ. Δημήτριος Αναγνωστόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλειος Τσιάκος, Δήμαρχος Καρδίτσης, κ. Περιφερειακοί Σύμβουλοι, κ. Δημήτριος Κουτρουμάνος, Ειδικός Σύμβουλος Περιφέρειας Θεσσαλίας, η κ. Διευθυντής Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καρδίτσας, οι εργολήπτες, κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως και πολίτες.