Αγιασμό στον Αθλητικό Όμιλο «ΑΓΙΑΞ» Σύρου τέλεσε ο Μητροπολίτης Σύρου (ΦΩΤΟ)

Ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του Αθλητικού Ομίλου «ΑΓΙΑΞ» Σύρου κ. Γ. Φώσκολου, ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη χθες στον χώρο Αθλοπαιδιών του Γυμναστηρίου Σύρου και τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου αθλητικού έτους.

Ο Αγιασμός τελέστηκε με την παρουσία όλων των Αθλητών, παίδων και εφήβων, των Βουλευτών κας Αικατ. Μονογυιού και Φιλ. Φόρτωμα, του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη, του Αντιπροέδρου του Ομίλου κ. Ευστρατίου, των Προπονητών και των παραγόντων του τοπικού αθλητισμού, κ.κ. Δημ. Γρυπάρη και Ρένου Φρέρη και Συριανών φιλάθλων.

Στην προσλαλιά του, ο κ. Δωρόθεος Β’ ευχήθηκε στους αθλητές να είναι πάντα πρωταθλητές στον στίβο του αθλητισμού, αλλά και στον στίβο της ζωής, και τους προέτρεψε να έχουν γνήσιο αθλητικό ήθος και φρόνημα.

Με το ίδιο πνεύμα μίλησαν και οι Βουλευτές και ο Αντιπεριφερειάρχης, τονίζοντας τη σημασία της ευγενούς άμιλλας και υπογραμμίζοντας ότι μετά από κάθε αθλητικό αγώνα δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι, αλλά όλοι είναι νικητές.

Ο Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος Β’ μετά το πέρας της τελετής έδωσε στους αθλητές τις εκκλησιαστικές του ευλογίες.