Αδελαΐδα: Εκδήλωση του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας προς τιμήν των εθελοντών του

Τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου, με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας «Η Αγία Φιλοθέη» της Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας Αδελαΐδος διοργάνωσε με περηφάνια ένα πρωινό για το τέλος της χρονιάς προς τιμήν των αφοσιωμένων εθελοντών του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου στο Torrensville, όπου το προσωπικό σέρβιρε καφέδες, χυμούς και πρωινό συσκευασμένο σέ κουτιά με όμορφη διακόσμηση. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Κέντρου, Πρεσβύτερος π. Ιερεμίας Krieg, απευθύνθηκε εν συντομία στους εθελοντές, ευχαριστώντας τους για την υποστήριξη του Κέντρου και για το έργο τους στην εξυπηρέτηση των εν ανάγκαις ευρισκομένων, στους οποίους οι εθελοντές βλέπουν το πρόσωπο του Χριστού.

Το Κέντρο Προνοίας και οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση ευλογήθηκαν, επίσης, με την παρουσία του Αρχιεπισκοπικού Επιτρόπου Αδελαΐδος, Επισκόπου Σινώπης κ. Σιλουανού, ο οποίος, εκτός από εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου στην προεδρία του Κέντρου, είναι, επίσης, και ο ίδιος εθελοντής από πολλών ετών. Ο Επίσκοπος, εκ προσώπου του Αρχιεπισκόπου, απευθύνθηκε στους εθελοντές και τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν το ιερό καθήκον όλων μας να βοηθούμε όσους έχουν ανάγκη, που οι ίδιοι το επιτελούν με αγάπη και αυταπάρνηση.

Η εκδήλωση εκτιμήθηκε πολύ από τους εθελοντές, οι οποίοι, παρά το γεγονός ότι δεν επιζητούν ανταμοιβή για το έργο τους, ωστόσο συγκινήθηκαν από την αναγνώριση που τους δόθηκε και τις προσπάθειες που κατέβαλε το προσωπικό του Κέντρου για να τους εξυπηρετήσει και να τους τιμήσει. Το Κέντρο Προνοίας ανυπομονεί να τους τιμήσει ξανά, τόσο στην ετήσια κύρια εκδήλωσή του κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Εθελοντισμού το 2023, όσο και σε άλλες περιπτώσεις.

Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να γίνετε εθελοντής στο Ελληνικό Κέντρο Προνοίας «Αγία Φιλοθέη» της Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας Αδελαΐδος, μπορεί να στείλει email στο enquiries@greekwelfaresa.org.au ή να καλέσει στον αριθμό (08) 8212 5100 για περισσότερες πληροφορίες.