Από το καλό στο καλύτερο η υγεία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου ύστερα από πολυήμερη παραμονή του στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, ο οποίος αναρρώνει σε δωμάτιο της Νευρολογικής Κλινικής, με πλήθος κόσμου να τον επισκέπτεται καθημερινά.

Όπως ανέφερε ο Επίσκοπος Κνωσού Πρόδρομος, η κατάστασή του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και οι γιατροί είναι ευχαριστημένοι όσον αφορά στην πορεία της υγείας του.

«Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης ενημερώνεται καθημερινά για κάθε βήμα της πορείας του Σεβασμιωτάτου. Δηλώνει τη χαρά και τη συμπαράστασή του προς τον Πολυσέβαστο Γέροντα.

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας πήρε τηλέφωνο σήμερα (σ.σ. χθες) και ο Σεβασμιότατος άκουσε τη φωνή του Πατριάρχη και συγκινήθηκε πολύ. Το γραφείο της υπουργού Παιδείας ενημερώνεται καθημερινά μέσω του γενικού γραμματέα Γεωργίου Καλαντζή. Δήμαρχοι, βουλευτές, κληρικοί και λαός επικοινωνούν για να μάθουν νέα για την υγεία του Σεβασμιωτάτου. Τους ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ. Αυτή η στάση ανθρωπιάς και τιμής είναι αυτές τις μέρες είναι μεγάλο στήριγμα για όλους μας», ανέφερε ο Επίσκοπος Κνωσού όσον αφορά στον αριθμό των ατόμων που τον επισκέπτονται καθημερινά και του εύχονται περαστικά.

Τίθεται ωστόσο ένα εύλογο ερώτημα: Πότε θα φύγει ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης από το νοσοκομείο; Υπενθυμίζεται πως έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία και γαστροστομία.

Ο Επίσκοπος Κνωσού απάντησε: «Δε γνωρίζουμε πότε θα φύγει ο Σεβασμιότατος. Οι γιατροί δε μας έχουν δώσει κάποιο χρονοδιάγραμμα. Είμαι βέβαιος πως, όταν οι γιατροί θα είναι σίγουροι πως ο Σεβασμιότατος μπορεί να εξέλθει, θα μας το πουν με σιγουριά. Ελπίζω να μας το πουν το συντομότερο».

Πηγή: neakriti.gr