Συναυλία Αρβανιτάκη και Ζουγανέλη στην Μητρόπολη Ταμασού

Την Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023, το βράδυ, στην πολιτιστική σκηνή της Μητροπόλεως Ταμασού έλαβε χώρα με απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου η συναυλία με τις δυο καταξιωμένες Ελληνίδες τραγουδίστριες, Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Παρόντες στην συναυλία ήσαν η Υφυπουργός Πολιτισμού, κα Βασιλική Κασσιανίδου, ο Υπαρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Λουκάς Χατζημιχαήλ, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού της Αστυνομίας, υπαστυνόμος Μάριος Σάββα, ο Διευθυντής Τροχαίας Λευκωσίας, κ. Στέλιος Παναγίδης, ο κ. Δημήτρης Αλετράρης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, ο κ. Τάκης Φειδία, Διευθύνων Σύμβουλος των ασφαλιστικών εταιρειών του Ομίλου CNP CYPRUS, κληρικοί, κοινοτάρχες της περιοχής, Θρονικοί επίτροποι και άλλοι προσκεκλημένοι.

Υπερήφανος υποστηρικτής της συναυλίας ήταν ο ΟΠΑΠ Κύπρου, Μέγας Χορηγός η Cyprialife Ασφαλιστική, άλλοι χορηγοί ήταν το νερό Ευ Ζην και το the Cyprus Planetarium, χορηγοί επικοινωνίας το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου και η εφημερίδα Καθημερινή, τους οποίους ευχαρίστησε δημοσίως στο τέλος της συναυλίας ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας.