• Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Πέμπτη, 19 Ιουνίου, 2025
No Result
View All Result
NEWSLETTER
Orthodox Times
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    • ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
      • ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ
      • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
    • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΕΡΒΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
        • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΑΡΘΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    • ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
      • ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ
      • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
    • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΕΡΒΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
        • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΑΡΘΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ
No Result
View All Result
Orthodox Times
No Result
View All Result

Ξάνθης, Ναυπάκτου, Κεφαλληνίας, Κερνίτσης και Πατρών στην Ημερίδα Στελεχών Γραφείων Τύπου στην Πάτρα

Μαΐ 14, 2025 | 12:57
in Carousel Πρωτοσέλιδο, ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Ξάνθης, Ναυπάκτου, Κεφαλληνίας, Κερνίτσης και Πατρών στην Ημερίδα Στελεχών Γραφείων Τύπου στην Πάτρα

Κατόπιν Συνοδικής Αποφάσεως, ληφθείσης κατά τη Συνεδρία της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της 10ης Μαρτίου 2025, πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 13 Μαῒου 2025, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, η ένατη ενημερωτική Ημερίδα για τους Υπευθύνους των Γραφείων Τύπου και των ασχολουμένων με την επικοινωνία των Ιερών Μητροπόλεων, για τα στελέχη των 8 Ιερών Μητροπόλεων των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων.

Η Ημερίδα διοργανώθηκε κατόπιν υλοποίησης σχετικής αποφάσεως της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Συνεδρίας της 2ας Ιουνίου 2016, περί διοργανώσεως Ημερίδων με την φροντίδα της Συνοδικής Επιτροπής Τύπου, Δημοσίων Σχέσεων και Διαφωτίσεως για τα ειδικά στελέχη των ανά Περιφέρεια Ιερών Μητροπόλεων.

Έκτοτε έχουν διοργανωθεί επιτυχώς οκτώ Ημερίδες για τις Ιερές Μητροπόλεις των Περιφερειών: Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Πελοποννήσου, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδος, Αττικής, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.

Την οργάνωση και φιλοξενία της ένατης και τελευταίας Ημερίδας ανέλαβε η Ιερά Μητρόπολη Πατρών.

Στην Ημερίδα παρέστησαν οι Μητροπολίτες Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, Πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής επί του Τύπου, Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, Εκπρόσωπος Τύπου και Συνοδικός Σύνδεσμος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, Πατρών κ. Χρυσόστομος και Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος, καθώς και ο Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος.

Μετά την προσευχή, ο φιλοξενήσας την Ημερίδα Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, καλωσόρισε τους Αρχιερείς και τους κληρικούς και λαϊκούς εκπροσώπους των Ιερών Μητροπόλεων.

Ακολούθως ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, ανέγνωσε το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου προς την Θ’ Ημερίδα.

Στο μήνυμά του, κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό των μέχρι τώρα διοργανωθέντων Ημερίδων ο Αρχιεπίσκοπος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η σκέ­ψη του Σε­βα­σμι­ω­τά­του Ξάν­θης να μη δι­ορ­γα­νω­θεί μί­α κεν­τρι­κή ε­νη­με­ρω­τι­κή Η­με­ρί­δα, αλ­λά κα­τά το δυ­να­τόν μί­α σε κά­θε Πε­ρι­φέ­ρει­α της χώ­ρας μας, α­πο­δεί­χθη­κε ι­δι­αι­τέ­ρως εύ­στο­χη, α­φού έ­δω­σε την δυ­να­τό­τη­τα η κά­θε Μη­τρό­πο­λη να μην ο­ρί­σει μό­νο έ­να εκ­πρό­σω­πο, ό­πως συμ­βαί­νει με κά­θε άλ­λη Η­με­ρί­δα, αλ­λά πε­ρισ­σό­τε­ρους.

Αυ­τό εί­χε ως α­πο­τέ­λε­σμα στις οκτώ Η­με­ρί­δες που έ­χουν δι­ορ­γα­νω­θεί έ­ως τώ­ρα την συμ­με­το­χή ό­χι μό­νο των Υ­πευ­θύ­νων των Γρα­φεί­ων Τύ­που των Ι­ε­ρών Μη­τρο­πό­λε­ων, αλ­λά­ ­και πε­ρί­που 250 άλ­λων προ­σώ­πων, τα ο­ποί­α α­σχο­λούν­ται με την ε­πι­κοι­νω­νί­α προ­ερ­χό­με­να α­πό την Ι­ε­ρά Αρ­χι­ε­πι­σκο­πή Α­θη­νών και σχε­δόν α­πό ό­λες τις Ι­ε­ρές Μη­τρο­πό­λεις της Εκ­κλη­σί­ας της Ελ­λά­δος.

Ό­πως πλη­ρο­φο­ρού­μαι, ό­λες οι μέ­χρι τώ­ρα Η­με­ρί­δες στέ­φθη­καν α­πό α­πό­λυ­τη ε­πι­τυ­χί­α, α­φού συ­νέ­βα­λαν τα μέ­γι­στα στην προ­σπά­θει­α α­νά­δει­ξης του ποι­μαν­τι­κού έρ­γου μι­ας Το­πι­κής Εκ­κλη­σί­ας και στην αν­τι­με­τώ­πι­ση θε­μά­των σχε­τι­κών προς τον Τύ­πο, στα ο­ποί­α τα Γρα­φεί­α Τύ­που της Αρ­χι­ε­πι­σκο­πής και των Μη­τρο­πό­λε­ων παί­ζουν βα­σι­κό ρό­λο. Ε­πί­σης ή­ταν μί­α πο­λύ­τι­μη ευ­και­ρί­α γι­α συν­το­νι­σμό δυ­νά­με­ων και αρ­τι­ό­τε­ρη ορ­γά­νω­ση του ε­πι­κοι­νω­νι­α­κού έρ­γου της Εκ­κλη­σί­ας, α­φού προ­έ­βα­λαν το εν­δι­α­φέ­ρον μας γι­α τον τρό­πο με τον ο­ποί­ο με­τα­δί­δε­ται η φω­νή της Εκ­κλη­σί­ας μέ­σω του έν­τυ­που και η­λε­κτρο­νι­κού Τύ­που».

Κατόπιν, ο Πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής επί του Τύπου, των Δημοσίων Σχέσεων και της Διαφωτίσεως ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο για την φιλοξενία και απηύθηνε χαιρετισμό. Μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης τόνισε ότι, όπως οι Πατέρες της Εκκλησίας μετέφεραν ανόθευτο το ευαγγελικό μήνυμα χρησιμοποιώντας την γλώσσα και τα μέσα της εποχής τους, έτσι και εμείς πρέπει να ανακαλύπτουμε νέους τρόπους εκφοράς του εκκλησιαστικού λόγου προς τους θύραθεν για να μπορούμε να κάνουμε πράξη διαρκώς την προτροπή του Κυρίου βάζοντας πάντα τον καινό οίνο του ευαγγελικού μηνύματος σε νέους ασκούς.

Στην συνέχεια ο πρώτος Εισηγητής, κ. Χαράλαμπος Κονιδάρης, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου, Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Αναπληρωματικό Μέλος της Σ.Ε. επί του Τύπου, ανέπτυξε το θέμα: «Μ.Μ.Ε. και Εκκλησία».

Ο κ. Κονιδάρης στην Εισήγησή του ανέφερε ότι η Εκκλησία, η οποία έχει μακρά παράδοση στην επικοινωνία, χρησιμοποιεί όχι μόνο τους άμβωνες των ναών, αλλά και τους νέους «άμβωνες» για να μεταφέρει τα μηνύματά της.

Όμως δεν πρέπει ούτε να θεοποιούμε ούτε να δαιμονοποιούμε τα Μ.Μ.Ε. και το διαδίκτυο, αλλά να τα χρησιμοποιούμε με φειδώ, σύνεση και διάκριση, ούτως ώστε να αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο για την προβολή των μηνυμάτων και του έργου της Εκκλησίας.

Τέλος, τόνισε ότι το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται προσωποκεντρικά, ώστε να αποφεύγονται οι ανώφελες συζητήσεις που τελικά καταλήγουν εις βάρος του μηνύματος της Εκκλησίας.

Μετά το διάλειμμα έλαβε τον λόγο ο δεύτερος Εισηγητής, κ. Αλέξανδρος Κατσιάρας, Γενικός Διευθυντής της Επικοινωνιακής και Μορφωτικής Υπηρεσίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, Ειδικός Επιστημονικός Σύμβουλος Επικοινωνίας, Ενημερώσεως και Παιδείας της Ιεράς Συνόδου, Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας και Μέλος της Σ.Ε. επί του Τύπου, και εισηγήθηκε το θέμα: «Η οντολογία της Τεχνολογίας και τα Μ.Μ.Ε. (“Όταν έχουμε πολλές πληροφορίες, είναι σαν να μην έχουμε καμία πληροφορία” Ουμπέρτο Έκο)».

Στην Εισήγησή του υποστήριξε ότι η τεχνολογία δεν είναι ουδέτερη, αλλά ενσωματώνει σκοπούς και προτεραιότητες και μια ορισμένη φιλοσοφία για την ζωή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ακόμη και όταν χρησιμοποιούμε μια τεχνολογική εφαρμογή για το καλό, αυτή ταυτόχρονα να μας μεταδίδει —χωρίς πάντα να το καταλαβαίνουμε— μια ορισμένη οντολογία, ένα τρόπο ύπαρξης, μια αντίληψη για τον κόσμο, τον άνθρωπο και τον Θεό που είναι ριζικά αντίθετη από την ορθόδοξη παράδοση.

Τόνισε ιδιαίτερα ότι η λύση δεν έγκειται ούτε στην άρνηση της τεχνολογίας, ούτε στην αναφανδόν χρήση της, γι’ αυτό και η Ορθόδοξη Θεολογία πρέπει να προσεγγίσει θεολογικά το φαινόμενο προκειμένου να δώσει ελπίδα στον άνθρωπο.

Κλείνοντας ανέφερε ότι η οντολογία της τεχνολογίας μάς λέγει ποια είναι η ιδιαίτερη ουσία της τεχνολογίας, η οποία υπάρχει στα εργαλεία, τα μέσα και τις εφαρμογές της τεχνολογίας, αλλά δεν ταυτίζεται με αυτά, ούτε εξαντλείται σε αυτά.

Μετά το πέρας κάθε Εισηγήσεως επακολούθησε συζήτηση μεταξύ των Εισηγητών και των Εκπροσώπων των Ιερών Μητροπόλεων.

Tags: εκκλησία της ΕλλάδοςΕπίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθοςμητροπολη πατρωνΜητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. ΔημήτριοςΜητροπολίτης Ναυπάκτου κ. ΙερόθεοςΜητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος

* Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο με αναφορά ως πηγή το orthodoxtimes.gr, με ενεργό σύνδεσμο προς την εν λόγω δημοσίευση

Ακολουθήστε το OrthodoxTimes.gr στο Google News και μάθετε όλα τα νέα για την Ορθοδοξία στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον Ορθόδοξο κόσμο, την κοινωνία και τον άνθρωπο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο OrthodoxTimes.gr


Διαβάστε Επίσης

Με τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους και Μητροπολίτη Βελεστίνου συναντήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους και Μητροπολίτη Βελεστίνου συναντήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος

18 Ιουνίου, 2025
Επίσκεψη της Εθνικής ομάδας Τεχνικής Κολύμβησης στη Μητρόπολη Χίου
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επίσκεψη της Εθνικής ομάδας Τεχνικής Κολύμβησης στη Μητρόπολη Χίου

18 Ιουνίου, 2025
Διεθνές Συνέδριο για τον Θρησκευτικό Φονταμενταλισμό από τη Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διεθνές Συνέδριο για τον Θρησκευτικό Φονταμενταλισμό από τη Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως

18 Ιουνίου, 2025
Ολοκλήρωση εκπαιδευτικής δράσης στην Μητρόπολη Κίτρους
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ολοκλήρωση εκπαιδευτικής δράσης στην Μητρόπολη Κίτρους

18 Ιουνίου, 2025
Το Μέσο Κατηχητικό Σχολείο της Τήνου στην Μύκονο
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το Μέσο Κατηχητικό Σχολείο της Τήνου στην Μύκονο

18 Ιουνίου, 2025
Η μνήμη του Αγίου Μάρτυρος Λεοντίου στον Ι.Ν. του Αγίου Παϊσίου
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η μνήμη του Αγίου Μάρτυρος Λεοντίου στον Ι.Ν. του Αγίου Παϊσίου

18 Ιουνίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Next Post
Εσπερινός στο Παρεκκλήσιο Αγ. Νικολάου των Πτωχών επί τη Ανακομιδή των Λειψάνων του Αγίου

Εσπερινός στο Παρεκκλήσιο Αγ. Νικολάου των Πτωχών επί τη Ανακομιδή των Λειψάνων του Αγίου

Ροή Ειδήσεων

Εκδήλωση αφιερωμένη στο Άγιο Όρος από τον Ναό Αγίου Δημητρίου Παραβόλας

Διασώθηκε τραυματισμένος προσκυνητής στο Άγιο Όρος

by NewsRoom
Ιούν 18, 2025 | 21:58
0

Ολοκληρώθηκε επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου προσκυνητή στο όρος Άθως, στο Άγιο Όρος. Σύμφωνα με το protothema.gr, την επιχείρηση συμμετείχε ελικόπτερο...

Συνεργασία Δήμου – Μητρόπολης Σταγών για την τουριστική προβολή των Μετεώρων

Συνεργασία Δήμου – Μητρόπολης Σταγών για την τουριστική προβολή των Μετεώρων

by NewsRoom
Ιούν 18, 2025 | 21:49
0

Σε θερμό και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιδημάρχου Τουρισμού του Δήμου Μετεώρων, κ. Φώτη Καραθανάση, με τον Μητροπολίτη...

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ στην Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ στην Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου

by NewsRoom
Ιούν 18, 2025 | 21:14
0

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 18 Ιουνίου 2025, ο Ενδοξότατος Στρατηγός κ. Γεώργιος...

Εσθονία: Το Κοινοβούλιο ενέκρινε την απαγόρευση σύνδεσης της Ορθόδοξης Εκκλησίας με το Πατριαρχείο Μόσχας

Εσθονία: Το Κοινοβούλιο ενέκρινε την απαγόρευση σύνδεσης της Ορθόδοξης Εκκλησίας με το Πατριαρχείο Μόσχας

by NewsRoom
Ιούν 18, 2025 | 20:47
0

Την 17η Ιουνίου 2025, το Κοινοβούλιο της Εσθονίας (Riigikogu), ενέκρινε την αναθεωρημένη εκδοχή της τροποποίησης του νόμου σχετικά με...

Μητροπολίτης Φθιώτιδος: Η μαρτυρική Σπερχειάδα είναι μία μαρτυρία για όλη την οικουμένη

Μητροπολίτης Φθιώτιδος: Η μαρτυρική Σπερχειάδα είναι μία μαρτυρία για όλη την οικουμένη

by NewsRoom
Ιούν 18, 2025 | 20:46
0

Στην Μαρτυρική πόλη της Σπερχειάδος και στα χαλάσματα του Ιστορικού παλαιού Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου, τον οποίον...

Λήξη του Κατηχητικού Έργου και των δραστηριοτήτων της Μητρόπολης Δέρκων

Λήξη του Κατηχητικού Έργου και των δραστηριοτήτων της Μητρόπολης Δέρκων

by NewsRoom
Ιούν 18, 2025 | 20:18
0

Tην Κυριακή, 15 Ιουνίου 2025, μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς, πραγματοποιήθηκε η λήξη του Κατηχητικού Έργου και των...

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας



Σύνδεσμοι

  • Ορθοδοξία
  • Πολιτική
  • Επικαιρότητα
  • Πνευματικότητα
  • Πολιτισμός
  • Απόψεις - Άρθρα
  • Μελχισεδέκ

Ακολουθήστε μας

Ταυτότητα

Διαφήμιση

Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

© 2025 OrthodoxTimes.gr
digital world media

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    • ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
      • ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ
      • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
    • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΕΡΒΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΑΡΘΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ
  • ENGLISH VERSION


© 2024 OrthodoxTimes.gr - All rights reserved.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.AcceptReject Read More
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SAVE & ACCEPT