Ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιωάννης έλαβε συλλυπητήριο μήνυμα από τον Βασιλιά Αμπντάλα Β’ Ιμπν Αλ Χουσεΐν, Βασιλιά του Βασιλείου της Ιορδανίας, ύστερα από την τραγική τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στον Ναό του Προφήτη Ηλία στη Δουεϊλά της Δαμασκού.
Στο μήνυμά του, ο Βασιλιάς Αμπντάλα εξέφρασε βαθιά λύπη για το συμβάν, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε αθώους πολίτες και άφησε πολλούς άλλους τραυματίες:
“Με βαθειά θλίψη έμαθα την είδηση της τρομοκρατικής επίθεσης που στόχευσε τον Ναό του Προφήτη Ηλία στη Δαμασκό, με θύματα αθώους πολίτες και πολλούς τραυματίες.
Εκ μέρους μου και εκ μέρους του λαού και της κυβέρνησης του Βασιλείου της Ιορδανίας, εκφράζω τα θερμότατα συλλυπητήριά μας και την ειλικρινή συμπάθειά μας ύστερα από αυτήν την τραγωδία.
Επιβεβαιώνω την σταθερή στάση της Ιορδανίας η οποία στέκεται απένταντι σε κάθε μορφή τρομοκρατίας και εξτρεμισμού.”















