Την Τετάρτη 30 Απριλίου 2025 και ώρα 18:30, στην Αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων του Συνοδικού Μεγάρου της Εκκλησίας της Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του Καθηγητή κ. Χρήστου Γερ. Σιάσου με τίτλο: «Οι Αρχιεπίσκοποι της Εκκλησίας της Ελλάδος από το 1833 μέχρι σήμερα», υπό την αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος, ο Θεοφ. Επίσκοπος Σαλώνων κ. Ιγνάτιος, ο Καθηγητής κ. Αθανάσιος Χρήστου και ο κ. Γεώργιος Πούλος, ενώ τον συντονισμό θα έχει ο κ. Γεώργιος Βασιλείου.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.
Διαβάστε την ανακοίνωση:
Την Τετάρτη 30 Απριλίου 2025 στις 6.30μ.μ., στην Αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων του Συνοδικού Μεγάρου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Ιασίου 1, θα πραγματοποιηθεί, υπό την αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, η παρουσίαση του βιβλίου του Καθηγητού κ. Χρήστου Γερ. Σιάσου με τίτλο: ΟΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1833 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σαλώνων κ. Ιγνάτιος, ο Ελλογιμώτατος κ. Αθανάσιος Χρήστου, Καθηγητής Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ο κ. Γεώργιος Πούλος, Θεολόγος, Διευθυντής του 3ου Γενικού Λυκείου Ζωγράφου.
Την παρουσίαση του βιβλίου θα συντονίσει ο κ. Γεώργιος Βασιλείου, Θεολόγος, Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.














