Με την αποστολή συνολικά 55.000 βιβλίων θρησκευτικού περιεχομένου, στις Μητροπόλεις σε Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Λαμία, ο όμιλος Dekagro συνεχίζει την τεράστια φιλανθρωπική πρωτοβουλία, να μοιράσει δωρεάν σε εκκλησίες σε όλη την Ελλάδα αλλά και όπου υπάρχουν Έλληνες, βιβλία που προσέφερε στους αναγνώστες της η εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια».
Τη «σκυτάλη» με την αποστολή 10.000 βιβλίων πήρε αυτή την εβδομάδα η Καβάλα, καθώς ο Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, παρέλαβε με συγκίνηση τα βιβλία που δώρισε ο όμιλος Dekagro.
Η Δώρα Κουλούρα, γενική επιχειρησιακή διευθύντρια του ομίλου, ο Θωμάς Καραγιάννης, γεωπόνος και στέλεχος του τμήματος marketing και ο Δαμιανός Γαλάνης, γεωπόνος, επιθεωρητής πωλήσεων για την περιοχή της Αν. Μακεδονίας, Θράκης, Βορείου Αιγαίου, βρέθηκαν την προηγούμενη Κυριακή στην Καβάλα, επιβλέποντας την παράδοση των βιβλίων στην τοπική Μητρόπολη.
Η συνάντηση έγινε στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στην Καβάλα, ανήμερα της γιορτής της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδας, στη συνοικία της Νεαπόλεως, όπου ο Μητροπολίτης κ. Στέφανος τέλεσε πανηγυρική Θεία Λειτουργία ενώπιον των πιστών που είχαν κατακλύσει από νωρίς τον ναό για τη μεγάλη εορτή.
Ο Μητροπολίτης κ. Στέφανος ευχαρίστησε θερμά τον όμιλο Dekagro για αυτή την πρωτοβουλία, δηλώνοντας ότι η Μητρόπολη θα τα διανείμει από την πλευρά της σε κάθε ενορία της δικαιοδοσίας της. «Είναι σημαντικό που ο κ. Λαυρεντιάδης έχει αναλάβει αυτό το εγχείρημα, και είναι σημαντικό που εδώ στον τόπο μας έχει σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα εδώ και χρόνια πολλά, και συμβάλλει στην πρόοδο του τόπου».















