• Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026
No Result
View All Result
NEWSLETTER
Orthodox Times
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    • ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
      • ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ
      • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
    • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΕΡΒΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
        • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΑΡΘΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    • ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
      • ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ
      • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
    • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΕΡΒΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
        • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΑΡΘΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ
No Result
View All Result
Orthodox Times
No Result
View All Result

Μητροπολίτης Φθιώτιδος: Πάρτε την Ανάσταση και κάντε την ζωή (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Μαΐ 11, 2025 | 16:22
in ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Μητροπολίτης Φθιώτιδος: Πάρτε την Ανάσταση και κάντε την ζωή (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον ορεινό Καλλίδρομο, στις παρυφές του ομωνύμου όρους της Φθιώτιδος ιερούργησε σήμερα Κυριακή του Παραλύτου 11 Μαΐου 2025 ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, συνεχίζοντας την αναστάσιμη ποιμαντική περιοδεία του και στα πλέον μικρά και απομακρυσμένα χωριά της ευλογημένης φθιωτικής γης.

Η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μεταδόθηκε απευθείας από τηλεοράσεως, ραδιοφώνου και διαδικτύου.

Στο κήρυγμά του ο κ. Συμεών χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Σε αυτή την όμορφη περίοδο, έρχεται η Αγία μας Εκκλησία και με τα αγιογραφικά της αναγνώσματα να μας παρουσιάσει την ζωή της Αναστάσεως.

Επίσης μας παρουσιάζει αυτή την περίοδο η Αγία μας Εκκλησία το πώς έζησαν οι χριστιανοί και πώς ζούσαν μετά την Ανάσταση. Δημιούργησαν κοινότητες αγάπης και μετά από τη Θεία Ευχαριστία έτρωγαν όλοι μαζί, είχαν τα πάντα κοινά, ζούσαν σε κοινότητες όχι ατομικοτήτων, ούτε ιδιωτικών συμφερόντων, αλλά σε κοινότητες κοινής πιστής, κοινής αγάπης, κοινής προοπτικής.

Ό Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος ερμηνεύοντας τις Πράξεις των Αποστόλων, που είναι ακριβώς η παρουσίαση της χριστιανικής ζωής μετά την Ανάσταση του Χριστού τονίζει ότι ένα από τα θαύματα της Αναστάσεως είναι, ότι η Ανάσταση του Χριστού παίρνει τον άνθρωπο από την ιδιωτεία και τον οδηγεί στην κοινωνία, παίρνει τον άνθρωπο από τον κλεισμένο στον κόσμο του στον εαυτό του επίκεντρο και τον μεταφέρει στο επίκεντρο των σχέσεων, με λίγα λόγια η Ανάσταση, δηλαδή οδηγεί στον άνθρωπο μία άλλη προοπτική: να αναζητεί την ευτυχία του όχι ατομικά, αλλά την αναζητεί μέσα από την ευτυχία όλων, να χαίρεται και να αγάλλεται με τη χαρά των άλλων και να αναζητεί ευμάρεια στην κοινή ευμάρεια.

Έρχεται σήμερα η Αγία μας Εκκλησία παρουσιάζοντας θαύματα, γεγονότα θαυμαστά, τόσο από τη ζωή του Χριστού όσο και από την ζωή των Αγίων Αποστόλων, για να μας δείξει ότι η Ανάσταση είναι αποκατάσταση της υγείας, είναι αποκατάσταση της φύσεως, είναι αποκατάσταση της σχέσεως.

Βλέπουμε μετά από 38 ολόκληρα χρόνια σήμερα έναν παράλυτο άνθρωπο, έναν άνθρωπο μοναχικό, έναν άνθρωπο, ο οποίος στερείται δικαιωμάτων προσβασιμότητας, βλέπετε ότι ακόμα και σήμερα τόσους αιώνες μετά ακόμα και σήμερα η προσβασιμότητα των ανθρώπων με αναπηρία, με σωματικά προβλήματα, είναι ζητούμενο παντού, ακόμα και στις εκκλησίες ακόμα και στις δημόσιες υπηρεσίες ακόμα και στις ιδιωτικές επιχειρήσεις, στα μαγαζιά, ακόμα και στη θάλασσα, παντού, ένας τέτοιος λοιπόν άνθρωπος βρισκόταν 38 χρόνια ολόκληρα γύρω από την κολυμβήθρα του Σιλωάμ και περίμενε να βρεθεί κάποιος άνθρωπος ο οποίος θα του δώσει πρόσβαση στην ίαση «ἄνθρωπον οὐκ ἔχω» ήταν το παράπονο του και έρχεται ο Χριστός και γίνεται ο Άνθρωπος, όχι μόνο για αυτόν τον παραλυτικό και όχι μόνο για αυτή την παραλυσία, αλλά για κάθε παραλυτικό και για κάθε παραλυσία γιατί η παραλυσία δεν είναι μόνο στο σώμα, δεν βρίσκεται μόνο στα άκρα.

Πόσο παράλυτες είναι οι ψυχές μας και οι καρδιές μας όταν έχουν στενοχωρία, όταν έχουν σκληροκαρδία, όταν έχουν φθόνο, όταν έχουν ζήλια, όταν έχουν μέσα τους παράπονο, μεμψιμοιρία, μνησικακία. Πόσο αισθανόμαστε αγκυλωμένη την καρδιά μας όταν η καρδιά μας είναι κλεισμένη και σκληρή.

Και έρχεται ο Χριστός και γίνεται Αυτός, ο οποίος με την Ανάστασή του διανοίγει δρόμους μέσα στην καρδιά μας για να ξεφύγουμε από τη φυλακή των παθών μας και των αμαρτιών μας και να ανοιχτούμε στο φως της αγάπης και της σχέσης με τους ανθρώπους.

Έρχεται η Ανάσταση του Χριστού να μας φανερώσει ότι είναι ένα μήνυμα οικουμενικό και καθολικό. Δεν εξαιρεί κανέναν από την ευεργεσία της η Ανάστασή του Χριστού. Απευθύνεται στον κάθε άνθρωπο και δίνει το Φως της Αναστάσεως σε όλους ανεξαιρέτως και στους πιο αμαρτωλούς, και στους πιο δυσκολεμένους και στους πιο αποτυχημένους.

Έρχεται η Ανάσταση του Χριστού να ανοίξει έναν νέο δρόμο ζωής, να ανοίξει μία νέα πρόταση ζωής γι’ αυτό και προϋπόθεση για να εισέλθουμε σε αυτόν τον νέο τρόπο ζωής είναι αυτή η οποία περιγράφεται τόσο απλά και τόσο απέριττα στο σπουδαίο Δοξαστικό της Αναστάσεως : «Συγχωρήσωμεν πάντα τῇ Ἀναστάσει καί οὕτω βοήσωμεν: Χριστός ἀνέστη…».

Τι σημαίνει συγχωρήσωμεν;

Συγχώρεση σημαίνει αυτό που κατά κυριολεξία εκφράζει η λέξη : Χωράω μαζί με τον άλλον στον ίδιο τόπο. Συγχώρεση σημαίνει δηλαδή ότι δεν μπορώ να θέλω την Ανάσταση μόνο για μένα. Ανάσταση μόνο για μένα είναι κόλαση. Ανάσταση σημαίνει είμαστε όλοι μαζί, όλοι μαζί απολαμβάνουμε και ζούμε την Ανάσταση του Χριστού, γιατί χωράμε όλοι στο Σώμα του Χριστού γιατί αυτό θέλησε και θέλει ο Χριστός.

Δεν αποκλείει κανέναν και αυτό φανερώνεται όλες αυτές τις ημέρες στο Άγιο Πεντηκοστάριο με όλα τα γεγονότα, με όλα τα θαύματα, με όλες τις διδαχές, με όλες τις προτροπές, με όλους τους ύμνους. Ένα μήνυμα απόλυτα συμπεριληπτικό. Ένα μήνυμα απόλυτα ανακεφαλαιωτικό, ένα μήνυμα απόλυτα ενωτικό. Ένα μήνυμα απόλυτα συνεκτικό, ένα μήνυμα απόλυτα ελπιδοφόρο κι όσο πιο μικρή είναι μία κοινωνία ανθρώπων τόσο μεγαλύτερη ευκαιρία είναι για να ζήσει την Ανάσταση του Χριστού.

Δεν εξαιρείται κανείς από την Ανάσταση και μη μας απογοητεύουν οι όποιες ανθρώπινες αδυναμίες, οι οποίες μπορεί να υπάρχουν. Ας αγαπήσουμε τους άλλους με τις αδυναμίες και με τις δυσκολίες τους.

Αυτή είναι η πρόταση που απευθύνει η Εκκλησία, αυτή είναι η πρόταση που ήρθα και εγώ σήμερα να σας ευαγγελισθώ, να σας απευθύνω σαν αγγελιοφόρος του Ευαγγελίου του Κυρίου ημών Ιησού : «Πάρτε την Ανάσταση και κάντε την ζωή». Αυτό είναι το μήνυμα. Γεμίστε με Ανάσταση το χωριό, το Καλλίδρομο, γεμίστε με Ανάσταση την καρδιά σας, την ψυχή σας, τη σχέση σας. Γεμίστε με Ανάσταση της ζωής σας, κάντε τη ζωή σας Πασχαλιά παντοτινή».

Ο εφημέριος του Ναού, π. Ευθύμιος Κωνσταντάρας, ευχαρίστησε τον Ποιμενάρχη του για την σημερινή παρουσία του στο Ναό, για δεύτερη μάλιστα φορά μέσα στο διάστημα της ποιμαντορίας του αλλά για πρώτη φορά για Θεία Λειτουργία, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Πρώτη φορά στην ιστορία του χωριού μας, όπως μαρτυρούν οι γέροντες και οι γερόντισσες μας, λειτουργεί Δεσπότης στο χωριό μας!!».

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μεταξύ των πιστών παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων κ. Ηλίας Κυρμανίδης, καθώς και εκπρόσωποι άλλων συλλόγων και φορέων του τόπου.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε κλικ ΕΔΩ.

Tags: Μητρόπολη ΦθιώτιδοςΜητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών

* Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο με αναφορά ως πηγή το orthodoxtimes.gr, με ενεργό σύνδεσμο προς την εν λόγω δημοσίευση

Ακολουθήστε το OrthodoxTimes.gr στο Google News και μάθετε όλα τα νέα για την Ορθοδοξία στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον Ορθόδοξο κόσμο, την κοινωνία και τον άνθρωπο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο OrthodoxTimes.gr


Διαβάστε Επίσης

Μητροπολίτης Φθιώτιδος: Γνωρίζεις αγαπώντας και αγαπάς γνωρίζοντας
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μητροπολίτης Φθιώτιδος: Γνωρίζεις αγαπώντας και αγαπάς γνωρίζοντας

9 Μαρτίου, 2026
Πλήθος πιστών στον Γ΄ Κατανυκτικό Εσπερινό στην Λαμία
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πλήθος πιστών στον Γ΄ Κατανυκτικό Εσπερινό στην Λαμία

9 Μαρτίου, 2026
Μητροπολίτης Φθιώτιδος: Ο μοναχός κοιτάζει μόνο στο μέλλον, π. Νικήτα
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μητροπολίτης Φθιώτιδος: Ο μοναχός κοιτάζει μόνο στο μέλλον, π. Νικήτα

8 Μαρτίου, 2026
Οι Αρχιερατικές Ακολουθίες των Β’ Χαιρετισμών στη Μητρόπολη Φθιώτιδος
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι Αρχιερατικές Ακολουθίες των Β’ Χαιρετισμών στη Μητρόπολη Φθιώτιδος

7 Μαρτίου, 2026
Μητροπολίτης Φθιώτιδος: Η Μεγάλη Τεσσαρακοστή της στρατιωτικής εκπαιδεύσεως
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μητροπολίτης Φθιώτιδος: Η Μεγάλη Τεσσαρακοστή της στρατιωτικής εκπαιδεύσεως

5 Μαρτίου, 2026
Μητροπολίτης Φθιώτιδος: Ο Όσιος Βησσαρίων ήταν ορισμός της Ορθοδοξίας
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μητροπολίτης Φθιώτιδος: Ο Όσιος Βησσαρίων ήταν ορισμός της Ορθοδοξίας

4 Μαρτίου, 2026
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Next Post
Κυριακή του Παραλύτου στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Αρδανίου

Κυριακή του Παραλύτου στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Αρδανίου

Ροή Ειδήσεων

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Άγκυρα

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Άγκυρα

by NewsRoom
Μαρ 10, 2026 | 21:54
0

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση του Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας κ. Recep Tayyip Erdoğan, που...

Κατανυκτικός Εσπερινός της Β΄ Κυριακής των Νηστειών στη Μητρόπολη Θηβών

Κατανυκτικός Εσπερινός της Β΄ Κυριακής των Νηστειών στη Μητρόπολη Θηβών

by NewsRoom
Μαρ 10, 2026 | 21:10
0

Το εσπέρας της Β΄ Κυριακής των Νηστειών ο Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον Κατανυκτικό Εσπερινό...

Ομιλία του Μητροπολίτη Αργολίδος για τον “Πάπα-Τύχων” στην ενορία του Αγ. Δημητρίου στην Ασίνη

Ομιλία του Μητροπολίτη Αργολίδος για τον “Πάπα-Τύχων” στην ενορία του Αγ. Δημητρίου στην Ασίνη

by NewsRoom
Μαρ 10, 2026 | 21:04
0

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού ναού Αγίου Δημητρίου Ασίνης την Τρίτη 10 Μαρτίου 2026, διοργάνωσε ομιλία από τον Μητροπολίτη...

Σάββατο και Κυριακή Β’ Νηστειών στη Μητρόπολη Θηβών

Σάββατο και Κυριακή Β’ Νηστειών στη Μητρόπολη Θηβών

by NewsRoom
Μαρ 10, 2026 | 20:57
0

Το Σάββατο 7 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Οινοφύτων τελέστηκε Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου...

Πιστοποιητικό στην Ορθόδοξη Θεολογία στην Ισπανική Γλώσσα από τη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού

Πιστοποιητικό στην Ορθόδοξη Θεολογία στην Ισπανική Γλώσσα από τη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού

by NewsRoom
Μαρ 10, 2026 | 20:10
0

Η Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού, σε συνεργασία με την Ιερά Επαρχιακή Σύνοδο της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής υπό την...

Σεισμική δόνηση με επίκεντρο κοντά στο Αντίρριο

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Ιωάννινα, Δωδώνη και Παραμυθιά μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση της 8ης Μαρτίου

by NewsRoom
Μαρ 10, 2026 | 19:22
0

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης κηρύχθηκαν οι Δήμοι Ιωαννιτών και Δωδώνης της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων καθώς και η Δημοτική Ενότητα...

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας



Σύνδεσμοι

  • Ορθοδοξία
  • Πολιτική
  • Επικαιρότητα
  • Πνευματικότητα
  • Πολιτισμός
  • Απόψεις - Άρθρα
  • Μελχισεδέκ

Ακολουθήστε μας

Ταυτότητα

Διαφήμιση

Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

© 2026 OrthodoxTimes.gr
digital world media

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    • ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
      • ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ
      • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
    • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΕΡΒΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΑΡΘΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ
  • ENGLISH VERSION


© 2024 OrthodoxTimes.gr - All rights reserved.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.AcceptReject Read More
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SAVE & ACCEPT