Υλικά:
300 γρ. μανιτάρια
200 γρ. κρέμα γάλακτος
200 γρ. ανθότυρο, κεφαλοτύρι, κασέρι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
Λάδι, αλάτι, πιπέρι
Ψιλοκομμένο μαϊντανό και τριμμένο κεφαλοτύρι
Εκτέλεση:
Kόβουμε από τα μανιτάρια τα κοτσάνια και τα τρίβουμε στον τρίφτη. Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, ρίχνουμε τα κοτσανάκια, συνεχίζουμε το σοτάρισμα και ρίχνουμε το ανθότυρο, την κρέμα γάλακτος, το αλάτι, το πιπέρι και το μαϊντανό. Mε αυτή τη γέμιση γεμίζουμε τα καπέλα των μανιταριών και αφού τα πασπαλίσουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι, τα βάζουμε σε ζεστό φούρνο να ψηθούν μισή ώρα.
Πηγή: monastiriaka.gr