Υλικά:
1 κιλό μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα
5 ντομάτες
1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
3 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
Φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμένα
Εκτέλεση:
Βγάζουμε τη φλούδα και τους σπόρους από τις ντομάτες και τις κόβουμε σε φέτες. Σοτάρουμε λίγο τα κρεμμύδια με το λάδι και ύστερα ρίχνουμε τις ντομάτες, τα μανιτάρια, την κέτσαπ, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη. Προσθέτουμε αν χρειαστεί λίγο νερό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν. Τα γαρνίρουμε με φύλλα μαϊντανού και σερβίρουμε τα μανιτάρια με ρύζι.
Πηγή: monastiriaka.gr