• Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
NEWSLETTER
Orthodox Times
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    • ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
      • ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ
      • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
    • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΕΡΒΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
        • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΑΡΘΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    • ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
      • ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ
      • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
    • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΕΡΒΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
        • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΑΡΘΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ
No Result
View All Result
Orthodox Times
No Result
View All Result

Λαμπρός εορτασμός του Αποστόλου Λουκά στο Μπέρμιγχαμ

Οκτ 22, 2025 | 08:23
in Carousel Πρωτοσέλιδο, ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ
Λαμπρός εορτασμός του Αποστόλου Λουκά στο Μπέρμιγχαμ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και πνευματική ανάταση ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αποστόλου Λουκά του Ευαγγελιστού στο Μπέρμιγχαμ.

Των ιερών ακολουθιών και των πολυήμερων εκδηλώσεων προέστη ο Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, έχοντας ως επίσημο προσκεκλημένο ομιλητή τον Αρχιμανδρίτη κ. Ζαχαρία, εκ της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής του Τιμίου Προδρόμου στο Έσσεξ.

Οι εορτασμοί άρχισαν την Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου, με την τέλεση του Πανηγυρικού Εσπερινού μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Επισκόπου κ. Μαξίμου. Το αναλόγιο διακόνησε ο γέροντας Ζαχαρίας, ο οποίος στο θείο κήρυγμα αναφέρθηκε εκτενώς στη ζωή και το σπουδαίο έργο του Ευαγγελιστή Λουκά. Στο τέλος του Εσπερινού, ο γέροντας προσέφερε δώρο στον Θεοφιλέστατο τρίτομο Κυριακοδρόμιο που ο ίδιος συνέγραψε με κόπο.

Την επομένη, Σάββατο 18 Οκτωβρίου, κυριώνυμο ημέρα της εορτής, ο Επίσκοπος χοροστάτησε, ενώ της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο γέροντας Ζαχαρίας, συλλειτουργούντων ιερέων της περιοχής. Ο γέροντας ομίλησε και πάλι, εστιάζοντας στην προσφορά του Ευαγγελιστή Λουκά στην Εκκλησία, καθώς και στην έννοια της ταπείνωσης και της διακονίας που οφείλουν να χαρακτηρίζουν κάθε πιστό. Ευχαρίστησε δε θερμά τον Θεοφιλέστατο και την Κοινότητα του Αποστόλου Λουκά για την τιμητική πρόσκληση.

Ο Επίσκοπος κ. Μάξιμος αντιφώνησε, ευχαριστώντας εγκάρδια τον γέροντα Ζαχαρία για την επίσκεψή του, με τον παρακάτω λόγο: «Μετά τη λίαν ψυχωφελή ταύτην ομιλίαν, την οποία η αγάπη σας μάς προσέφερε, αισθάνομαι τη βαθύτατη χρεία να εκφράσω εκ μέσης καρδίας την ευαρέσκεια και την πλημμυρίζουσα ευγνωμοσύνη, όχι μόνον τη δική μου, αλλά και σύμπαντος του ευσεβούς πληρώματος της ενταύθα Κοινότητος του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά, προς την υμετέρα Πανοσιολογιότητα. Σας ευχαριστούμεν ενθέρμως για τον πολύ κόπο της οδοιπορίας, την οποία υπεστήτε εκ της Ιεράς Σταυροπηγιακής Μονής του Τιμίου Προδρόμου του Έσσεξ ενταύθα, για την ευλογημένη άφιξή σας, για την οποία οφείλουμε χάριτες και ευχαριστίες και προς τον Πανοσιολογιώτατο Ηγούμενο της σεβασμίας Μονής, Γέροντα Πέτρο, για την άδεια και την πατρική ευλογία που παρέσχε.

Κυρίως όμως, η ευγνωμοσύνη μας αναφέρεται στον πνευματικό άρτο, τον λόγο τον θείο και σωτήριο, τον οποίο τόσο πλουσιοπαρόχως μάς διαμοιράσατε, στη ενδόξο ταύτη πανήγυρη του προστάτου μας.

Η πνευματική αυτή τράπεζα, την οποία μάς παραθέσατε, υπενθυμίζει σε μένα και το πολύτιμο δώρο, το οποίο μου προσφέρατε χθες, το τρίτομο Κυριακοδρόμιο, απόσταγμα πόνου και πνευματικού μόχθου της υμετέρας αγάπης. Σήμερα το πρωί, γράφοντας τους ταπεινούς τούτους λόγους ευχαριστίας και ευγνωμοσύνης, ανέτρεξα στις υμετέρες βαθινούς σκέψεις επί της ευαγγελικής περικοπής της αυριανής Κυριακής, της αναστάσεως του υιού της χήρας εν Ναΐν, και επέστησα την προσοχή μου στην υμετέρα παρατήρηση ότι: «Ιδιαίτερη ισχύ έχει η τήρηση της μεγαλύτερης εντολής, να μέμφεται ο άνθρωπος τον εαυτό του ως άχρειο δούλο, ως ανάξιο της χάριτος της σωτηρίας, ακόμη και όταν έχει εκπληρώσει “πάντα τα διαταχθέντα αυτώ”. Χωρίς την τήρηση αυτής της εντολής ο άνθρωπος ούτε τον Θεό, αλλά ούτε και τον πλησίον του μπορεί να αγαπήσει θεοπρεπώς. […] Όταν όμως μεγαλύνεται ο Κύριος, ο άνθρωπος που Τον αγαπά συμβασιλεύει μαζί Του, διότι, ως αγαθότατος Δωρεοδότης […] ο Θεός λέγει στους δικούς Του, “πάντα τα εμά σα εστίν”».

Αυτή η αληθής, η Χριστομίμητη ταπείνωση, Πανοσιολογιώτατε Γέροντα, την οποία πάντες οι ασκηταί καλλιεργούν εν τω αγγελικοί βίω ως κόρην οφθαλμού, είναι εμφανέστατη και διάχυτη εν τη ευλογημένη Αδελφότητι της καθ’ υμάς Ιεράς Μονής. Για τούτο, παρακαλούμε θερμώς όπως διαβιβάσετε το ταπεινό αίτημα της ημετέρας Κοινότητος, ίνα η σεβασμία Αδελφότης μνημονεύει ημών εν τω κομβοσχοινίω, την ώρα της θεοφιλούς προσευχής, ιδιαιτέρως των ασθενούντων αδελφών και πάντων των εχόντων ανάγκην της κραταιάς στηρίξεως της Υπερμάχου Στρατηγού, της Παναγίας ημών.

Βλέπετε, δυστυχώς, η εν τω κόσμω τούτω πλασματική ευμάρεια και αι ποικίλαι βιωτικαί μέριμναι αποσπούν τον νουν ημών από της μοναδικής αναγκαίας, της προσευχής, και μάς αποσυντονίζουν εκ του σκοπού ημών. Δίδομεν, φευ, προτεραιότητα εις τα μηδαμινά και φθειρόμενα, εις εκείνα άτινα σήμερον μεν μάς εξυψώνουν εν τη ματαιότητι, αύριον δε θέλουσι μάς ενταφιάσει, λησμονούντες την ρήσιν του Κυρίου ημών: «Πολλοί δε έσονται πρώτοι έσχατοι, και έσχατοι πρώτοι.» (Ματθ. 19,30).

Ευχαριστίας προσάγομεν επίσης θερμάς και τω συνοδεύοντι υμάς, Οσιολογιωτάτω Ιερομονάχω κ. Βαρθολομαίω, για την τιμητική συμμετοχή αυτού εις την πανήγυριν, ως και άπαντας τους παρόντας ευλαβείς πατέρας, οίτινες ελάμπρυναν διά της παρουσίας των τον τε χθεσινόν πανηγυρικόν Εσπερινόν και την σήμερον τελεσθείσαν αναίμακτον μυσταγωγίαν.

Προ του πέρατος των λόγων τούτων, δράττομαι της ευκαιρίας ταύτης, ίνα μεταφέρω εις υμάς, την τιμίαν Αδελφότητα, αλλά και εις σύμπαν το ευσεβές τούτο εκκλησίασμα, τας αρχιεπισκοπικάς ευχάς και πατρικάς ευλογίας του Ποιμενάρχου ημών, Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ.κ. Νικήτα.

Είθε ο Άγιος ένδοξος Απόστολος και Ευαγγελιστής Λουκάς, ο ιατρός των ψυχών και των σωμάτων ημών, να πρεσβεύει αδιαλείπτως προς τον φιλάνθρωπον Κύριον υπέρ απάντων ημών.»

Ο Επίσκοπος στη συνέχεια προσέφερε στον γέροντα Ζαχαρία, εκ μέρους της Κοινότητος, ιερά εικόνα του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά.

Ακολούθησε κέρασμα και επίσκεψη του Θεοφιλεστάτου στο Ελληνικό Σχολείο της Κοινότητος.

Την Κυριακή, 19 Οκτωβρίου, ετελέσθη πανηγυρικώς η Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Επισκόπου Μελιτηνής κ. Μαξίμου. Στην ευχαριστιακή σύναξη παρέστησαν επίσημοι προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων ο μόνιμος βουλευτής (Parliament Member) της Αγγλίας κ. Mike Wood, ο Δήμαρχος Αραδίππου κ. Χριστόδουλος Πάρτου, ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στο Ηνωμένο Βασίλειο κ. Οδυσσέας Οδυσσέως, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπρίων (ΠΟΜΑΚ) κ. Χρίστος Καραολής, και ο Πρόεδρος του Action for Cyprus κ. Κυριάκος Ακαθιώτης.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, απενεμήθη ο τίτλος της Επίτιμου Προέδρου της Φιλοπτώχου Αδελφότητος της Κοινότητος, στην πρώην Πρόεδρο κ. Φωτεινή Λύτρα, η οποία σύντομα θα επαναπατριστεί με την οικογένειά της στην Αραδίππου της Κύπρου. Ο Θεοφιλέστατος, αφού εκήρυξε τον θείο λόγο , συνεχάρη την κ. Λύτρα για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά της, τονίζοντας ότι κάθε χριστιανική κοινότητα είναι κατεξοχήν φιλόπτωχος, έχοντας ως χρέος να στέκεται δίπλα στους φυλακισμένους, τους ασθενείς, τους πεινασμένους και τους περιθωριοποιημένους, καθώς αυτό αποτελεί σαφή ευαγγελική εντολή, χωρίς καμία εξαίρεση.

Ο ιερατικώς Προϊστάμενος του Ναού, Πρωτοπρεσβύτερος κ. Χρήστος Στεφάνου, ευχαρίστησε με τη σειρά του τον Θεοφιλέστατο για την συμμετοχή του στις εορταστικές εκδηλώσεις, καθώς και όλους τους επίσημους καλεσμένους και το πολυπληθές εκκλησίασμα που προσήλθε.

Ακολούθησε επίσημο γεύμα με παραδοσιακούς χορούς. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, ομίλησαν ο Δήμαρχος Αραδίππου κ. Πάρτου και ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου κ. Αναστάσιος Μενοίκου, ενώ απενεμήθησαν τιμητικές πλακέτες σε πρόσωπα που συνδράμουν ενεργά στο έργο της Κοινότητος.

Tags: Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης ΒρετανίαςΕπίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος

* Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο με αναφορά ως πηγή το orthodoxtimes.gr, με ενεργό σύνδεσμο προς την εν λόγω δημοσίευση

Ακολουθήστε το OrthodoxTimes.gr στο Google News και μάθετε όλα τα νέα για την Ορθοδοξία στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον Ορθόδοξο κόσμο, την κοινωνία και τον άνθρωπο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο OrthodoxTimes.gr


Διαβάστε Επίσης

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ναό Αγίων Αμβροσίου και Στυλιανού στο Milton Keynes
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ναό Αγίων Αμβροσίου και Στυλιανού στο Milton Keynes

11 Δεκεμβρίου, 2025
Δώρο εικόνα του Χριστού προσέφερε ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων στον Βασιλιά Κάρολο
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ

Δώρο εικόνα του Χριστού προσέφερε ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων στον Βασιλιά Κάρολο

10 Δεκεμβρίου, 2025
Πανηγυρικός Εορτασμός του Αγίου Νικολάου στο Shepherds Bush
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ

Πανηγυρικός Εορτασμός του Αγίου Νικολάου στο Shepherds Bush

9 Δεκεμβρίου, 2025
Επίσκοπος Μελιτηνής: Η σκιά που έγινε φως
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ

Επίσκοπος Μελιτηνής: Η σκιά που έγινε φως

7 Δεκεμβρίου, 2025
Λαμπρός εορτασμός του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα στο Μπέρμιγχαμ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ

Λαμπρός εορτασμός του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα στο Μπέρμιγχαμ

2 Δεκεμβρίου, 2025
Τιμή στη μνήμη του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Γρηγορίου στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λονδίνου
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ

Τιμή στη μνήμη του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Γρηγορίου στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λονδίνου

28 Νοεμβρίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Next Post
Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Ροή Ειδήσεων

Μελβούρνη: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Ηλικιωμένων της Ενορίας Παναγίας Καμαριανής

Μελβούρνη: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Ηλικιωμένων της Ενορίας Παναγίας Καμαριανής

by NewsRoom
Δεκ 11, 2025 | 21:58
0

Την Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου, ο Σύλλογος Ηλικιωμένων της Ενορίας Παναγίας Καμαριανής, στο Red Hill της Μελβούρνης, πραγματοποίησε την τελευταία...

Πανηγυρικός Εσπερινός στον ιστορικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στο Ναύπλιο

Πανηγυρικός Εσπερινός στον ιστορικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στο Ναύπλιο

by NewsRoom
Δεκ 11, 2025 | 21:33
0

Με κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάζει ο ιστορικός ναός του Αγίου Σπυρίδωνα στο Ναύπλιο, Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025 Την παραμονή της...

Σε ποια σημεία παραμένουν τα μπλόκα

Σε ποια σημεία παραμένουν τα μπλόκα

by NewsRoom
Δεκ 11, 2025 | 21:02
0

Τα αιτήματά τους παρουσίασαν οι αγρότες από την Κρήτη στη συνάντηση που είχαν με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Κωστή...

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ναό Αγίων Αμβροσίου και Στυλιανού στο Milton Keynes

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ναό Αγίων Αμβροσίου και Στυλιανού στο Milton Keynes

by NewsRoom
Δεκ 11, 2025 | 20:34
0

Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2025 ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας προέστη του Όρθρου και τέλεσε τη...

Νέος πρόεδρος του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Νέος πρόεδρος του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

by NewsRoom
Δεκ 11, 2025 | 20:19
0

"Το Eurogroup εξέλεξε σήμερα τον Κυριάκο Πιερρακάκη, υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών της Ελλάδας, ως πρόεδρο του Eurogroup, σύμφωνα με...

Yποδοχή αποτμήματος του Λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Σώζοντος στην Ν. Κηφισιά

Yποδοχή αποτμήματος του Λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Σώζοντος στην Ν. Κηφισιά

by NewsRoom
Δεκ 11, 2025 | 19:31
0

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2025, η υποδοχή αποτμήματος του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Σώζοντος...

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας



Σύνδεσμοι

  • Ορθοδοξία
  • Πολιτική
  • Επικαιρότητα
  • Πνευματικότητα
  • Πολιτισμός
  • Απόψεις - Άρθρα
  • Μελχισεδέκ

Ακολουθήστε μας

Ταυτότητα

Διαφήμιση

Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

© 2025 OrthodoxTimes.gr
digital world media

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    • ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
      • ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ
      • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
    • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΕΡΒΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΑΡΘΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ
  • ENGLISH VERSION


© 2024 OrthodoxTimes.gr - All rights reserved.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.AcceptReject Read More
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SAVE & ACCEPT