Το απόγευμα της Δευτέρας, 3 Φεβρουαρίου 2025, ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως, παρουσία του Διευθυντού της Σχολής, Άρχοντος Μαΐστορος της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας κ. Ευαγγέλου Καπαϊδονάκη, των διδασκόντων και των διδασκομένων σε αυτήν.
Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε προς όλους πλούσια την ευλογία και τη χάρη του Θεού, για να συνεχίζουν την σπουδή της ιεράς ψαλτικής τέχνης και να διακονούν τα ιερά αναλόγια της Τοπικής Εκκλησίας.
Στη θερμή προσλαλιά του Μητροπολίτη αντιφώνησε ο κ. Ευάγγελος Καπαϊδονάκης, ο οποίος εξέφρασε το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη του στην Τοπική Εκκλησία και διαβεβαίωσε ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουν «εν ενί στόματι και μιά καρδία» την εξάσκηση της ιεράς τέχνης του Δαμασκηνού για τη διακονία της Ιεράς Μητροπόλεως, προαναγγέλλοντας και την προετοιμασία της μεγάλης εκδήλωσης της 1ης Ιουνίου 2025 από τη Χορωδία της Σχολής.