• Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023
No Result
View All Result
NEWSLETTER
Orthodox Times
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    • ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
      • ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ
      • ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ
      • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
    • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΕΡΒΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
        • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΑΡΘΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    • ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
      • ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ
      • ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ
      • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
    • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΕΡΒΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
        • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΑΡΘΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ
No Result
View All Result
Orthodox Times
No Result
View All Result

ΔΙΣ: Συλλυπητήρια για τέως Βασιλιά και πρώην Ιεροσολύμων, τίμησε τον Κωνσταντίνο Νίγδελη

Ιαν 11, 2023 | 14:08
in ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ
ΔΙΣ: Συλλυπητήρια για τέως Βασιλιά και πρώην Ιεροσολύμων, τίμησε τον Κωνσταντίνο Νίγδελη

Τη θλίψη της για την κοίμηση του πρώην Ιεροσολύμων κυρού Ειρηναίου εκφράζει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, τονίζοντας ότι έχει αναλάβει τα διαδικαστικά για την εξόδιο ακολουθια και την ταφή του μακαριστού Πατριάρχη, σε συνεργασία με το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Επίσης, εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος ενέκρινε ακόμη τον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους, τον οποίο υπέβαλε η Εκκλησιαστική Κεντρική Υπηρεσία Οικονομικών (Ε.Κ.Υ.Ο.).

Αποφάσισε δε τη διοργάνωση ημερίδας στον τρέχοντα μήνα με τη συμμετοχή της Εκκλησίας της Κρήτης και εκπροσώπων της Πολιτείας για ζητήματα που αφορούν στην εκκλησιαστική περιουσία.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου

Συνήλθε επί διήμερο, την Τρίτη 10 και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 166ης Συνοδικής Περιόδου, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Η Δ.Ι.Σ. αρχικά επικύρωσε τα Πρακτικά της Εξουσιοδοτήσεως και ακολούθως εξέφρασε τη βαθύτατη λύπη της πληροφορηθείσα την κοίμηση του μακαριστού Πατριάρχου πρώην Ιεροσολύμων κυρού Ειρηναίου. Η Εκκλησία της Ελλάδος σε συνεργασία με το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, ανέλαβε τα διαδικαστικά για την Εξόδιο Ακολουθία και την ταφή του μακαριστού Πατριάρχου, σε συνέχεια της φροντίδας που του παρείχε κατά τη διάρκεια της εν Αθήναις παραμονής του. Ο Μακαριώτατος μετέβη στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ελευθερίου και τέλεσε νεκρώσιμο Τρισάγιο.

Σήμερα ο Μακαριώτατος και οι Σεβασμιώτατοι Συνοδικοί εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκδημήσαντος τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου Β’, η οποία και τους προσκάλεσε στην τέλεση της Εξοδίου Ακολουθίας κατά τα προβλεπόμενα υπό της εκκλησιαστικής τάξεως και εθιμοτυπίας.

Κατά τις Συνεδρίες της η Δ.Ι.Σ.:

– Ενημερώθηκε από την Ειδική Συνοδική Επιτροπή Χριστιανικών Μνημείων για τα έως σήμερα γνωστοποιηθέντα στοιχεία επί αξιοποίνων συμβάντων εις βάρος μνημείων και χώρων θρησκευτικού χαρακτήρα στην ελληνική επικράτεια κατά το έτος 2021. Συνολικά, για το έτος 2021, καταγράφηκαν 378 περιστατικά εις βάρος χώρων θρησκευτικής σημασίας, εκ των οποίων τα 373, δηλαδή ποσοστό 98,67%, σημειώθηκαν σε χριστιανικούς χώρους. Σημειωτέον ότι από το 2015 έχουν καταγραφεί 2.813 περιστατικά, εκ των οποίων τα 2.723, δηλαδή ποσοστό 96,8%, συνέβησαν σε χριστιανικούς χώρους.

– Ενέκρινε το Μήνυμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, το οποίο θα αποσταλεί κατ’ έθος προς τους μαθητές και τις μαθήτριες των Σχολείων της Πατρίδος μας για τον φετινό εορτασμό των Τριών Ιεραρχών, Προστατών της Ελληνικής Παιδείας.

– Ενέκρινε την πρόταση της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Λειτουργικής Αναγεννήσεως περί της συγκλήσεως του ΙΗ’ Πανελλήνιου Λειτουργικού Συμποσίου Στελεχών Ιερών Μητροπόλεων, με κεντρικό θέμα: «Το ήθος και ο χαρακτήρας της λατρείας της Ορθοδόξου Εκκλησίας». Το Συμπόσιο θα φιλοξενηθεί από την 6η έως την 8η Ιουνίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου.

– Ενέκρινε τον Προϋπολογισμό του ήδη αρξαμένου οικονομικού έτους του Νομικού Προσώπου της Εκκλησίας της Ελλάδος, τον οποίο υπέβαλε αρμοδίως η Εκκλησιαστική Κεντρική Υπηρεσία Οικονομικών (Ε.Κ.Υ.Ο.).

– Αποφάσισε την συμμετοχή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και των Σεβασμιωτάτων Μελών της Δ.Ι.Σ. στους εορτασμούς που θα πραγματοποιηθούν στην Αλεξανδρούπολη την 13η και 14η Μαΐου 2023, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 ετών από την ίδρυση της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως.

– Αποφάσισε τη διοργάνωση Ημερίδας εντός του τρέχοντος μηνός με την συμμετοχή της Εκκλησίας της Κρήτης και εκπροσώπων της Πολιτείας για ζητήματα που αφορούν στην εκκλησιαστική περιουσία.

– Υλοποιώντας την από 3ης Νοεμβρίου 2022 Απόφασή της, με α­φορμή την Ει­σή­γηση του Σε­βα­σμι­ω­τά­του Μη­τρο­πο­λί­του Σά­μου και Ι­κα­ρίας κ. Ευ­σε­βίου προς την Ιερά Σύ­νοδο της Ιε­ραρ­χίας της Εκ­κλη­σίας της Ελ­λά­δος, η Δ.Ι.Σ. αποφάσισε όπως η διεξαγωγή του Συνεδρίου με θέμα: «Περί α­να­συγ­κρο­τή­σεως της Ε­νο­ρίας και ε­πα­νευ­αγ­γε­λι­σμού των πι­στών» πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την 15η και 16η Ιουνίου 2023.

Η Δ.Ι.Σ. συνεχάρη τον Διευθυντή του Ιστορικού Αρχείου της Εκκλησίας της Ελλάδος κ. Βασίλειο Τζέρπο για την εκλογή του ως Επίκουρου Καθηγητή στην Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τον ευχαρίστησε για τις έως τώρα πολυετείς υπηρεσίες του, αναθέτοντας σε αυτόν νέα καθήκοντα στο Ιστορικό Αρχείο. Ακολούθως διόρισε νέο Διευθυντή του Ιστορικού Αρχείου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος τον κ. Νικόλαο Τόμπρο, Επίκουρο Καθηγητή στη Σχολή Ευελπίδων.

– Τέλος, η Δ.Ι.Σ. κατήρτισε τον Προκαταρκτικό Πίνακα υποψηφίων κληρικών προς εγγραφή στον Κατάλογο των προς Αρχιερατεία εκλογίμων, ενέκρινε αποσπάσεις κληρικών και ασχολήθηκε με θέματα Ιερών Μητροπόλεων και Συνοδικών Επιτροπών, καθώς και με τρέχοντα υπηρεσιακά ζητήματα.

Μετά το πέρας της σημερινής Συνεδρίας και κατόπιν της από 2ας Νοεμβρίου 2022 Αποφάσεως της Δ.Ι.Σ., ύστερα από πρόταση του Σεβ. Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος τίμησε τον κ. Κωνσταντίνο Νίγδελη, Φιλόλογο, Νομικό, Εκπαιδευτικό, Συγγραφέα και σπουδαίο μελετητή του Πολιτισμού των «αλησμόνητων Πατρίδων», με τον Χρυσό Σταυρό του παρασήμου του Αποστόλου Παύλου.

Ο Μακαριώτατος στην προσφώνησή του, αφού ευχαρίστησε και συνεχάρη τον κ. Νίγδελη για την ουσιαστική συμβολή του στην διάδοση και γνωστοποίηση του Μικρασιατικού Πολιτισμού διά του πανθομολογουμένως σπουδαίου έργου του, για το οποίο τιμήθηκε από την Ακαδημία Αθηνών, τόνισε μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Η Εκκλησία σάς τιμά σήμερα όλως ιδιαιτέρως για την πολυετή και λίαν επιτυχή ενασχόλησή σας με την ιστορία, τα ήθη και έθιμα, τις παραδόσεις και, εν γένει, τον πολιτισμό των Πατρίδων της ευλογημένης Μικρασιατικής Γης. Της Γης, η οποία γέννησε τον μέγιστο των ποιητών, τον Μελησιγενή Όμηρο, και τους μεγάλους Ίωνες φιλοσόφους. Της Γης, όπου εξαπλώθηκε το Ευαγγέλιο της Βασιλείας του Θεού με κήρυκα τον Απόστολο των Εθνών, Παύλο τον Ουρανοβάμονα. Της Γης, η οποία αγιάσθηκε από τον Ιερό Πολύκαρπο, τον Βασίλειο και τον Γρηγόριο τον Θεολόγο και πλήθος άλλων Ιεραρχών, μαρτύρων, ασκητών και, εν γένει, ανθρώπων του Θεού, που βίωσαν την αλήθεια και το φως του Χριστού και πορεύθηκαν με πιστότητα, ειρήνη και δικαιοσύνη».

Στην αντιφώνησή του ο κ. Νίγδελης ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο, τα σεβαστά Μέλη της Δ.Ι.Σ. και τον Σεβ. Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα για την εξαιρετική αυτή διάκριση στο πρόσωπό του.

 

Tags: διαρκης ιερα συνοδοςΕκκλησία Ελλάδος

* Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο με αναφορά ως πηγή το orthodoxtimes.gr, με ενεργό σύνδεσμο προς την εν λόγω δημοσίευση

Ακολουθήστε το OrthodoxTimes.gr στο Google News και μάθετε όλα τα νέα για την Ορθοδοξία στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον Ορθόδοξο κόσμο, την κοινωνία και τον άνθρωπο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο OrthodoxTimes.gr


Διαβάστε Επίσης

Ιερέας, Διδάσκαλος του Ευαγγελίου
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ιερά Σύνοδος: Η Ι­ε­ρω­σύνη δεν μας ανήκει, είναι του Χριστού και μας την προσφέρει ως έργο διακονίας

19 Μαρτίου, 2023
Συνεδριάζει την Τρίτη η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΔΙΣ: Γράψτε τα παιδιά σας στα εκκλησιαστικά σχολεία

14 Μαρτίου, 2023
Αρχιεπίσκοπος: Η Εκκλησία δεν έχει δικαίωμα να σιωπά για όσα ταλανίζουν τους ανθρώπους
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αρχιεπίσκοπος: Η Εκκλησία δεν έχει δικαίωμα να σιωπά για όσα ταλανίζουν τους ανθρώπους

10 Μαρτίου, 2023
Μητροπολίτης Λαρίσης: Υγειονομικό ζήτημα το εμβόλιο, εχθρός μας η θρησκοληψία
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μητροπολίτης Λαρίσης στο Orthodox Times για Τέμπη: Δεν υπάρχουν λόγια, μόνο να τους αφήνουμε να κλάψουν πάνω στο ράσο μας

9 Μαρτίου, 2023
Ευχαριστεί την Εκκλησία της Ελλάδος για τη συμπαράστασή της ο Πατριάρχης Αντιοχείας
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παραδόθηκαν τα θραύσματα του Παρθενώνα στην Εκκλησία της Ελλάδος – Το δυστύχημα στα Τέμπη στο επίκεντρο της ΔΙΣ

8 Μαρτίου, 2023
Τι συζητήθηκε την πρώτη ημέρα της Πανορθόδοξης Διάσκεψης για θέματα αιρέσεων στην Ηλεία
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συνεδριάζει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος τη Δευτέρα

3 Μαρτίου, 2023
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Next Post
Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Παύλος Μαρινάκης στον Μητροπολίτη Χαλκίδος

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Παύλος Μαρινάκης στον Μητροπολίτη Χαλκίδος

Ροή Ειδήσεων

Μητροπολίτης Φθιώτιδος: Ο Σταυρός του Χριστού είναι αγάπη και ελευθερία

Μητροπολίτης Φθιώτιδος: Ο Σταυρός του Χριστού είναι αγάπη και ελευθερία

by NewsRoom
Μαρ 20, 2023 | 17:05
0

Με τον Δ΄ Κατανυκτικό Εσπερινό και τους Χαιρετισμούς στον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα της Κυριακής...

Η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως στις Βρυξέλλες

Η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως στις Βρυξέλλες

by NewsRoom
Μαρ 20, 2023 | 16:49
0

Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, 19 Μαρτίου 2023, ο Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας προεξήρχε...

Αρχιερατικός Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ι. Ναό Τιμίου Σταυρού Ιεράπετρας

Αρχιερατικός Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ι. Ναό Τιμίου Σταυρού Ιεράπετρας

by NewsRoom
Μαρ 20, 2023 | 16:34
0

Σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως, 19 Mαρτίου 2023, στον κατάμεστο από πιστούς Ιερό Ναό...

Ο Μητροπολίτης Σύρου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αδάμαντος

Ο Μητροπολίτης Σύρου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αδάμαντος

by NewsRoom
Μαρ 20, 2023 | 16:18
0

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αδάμαντος, του επινείου της ιεράς νήσου Μήλου, τελέσθηκε χθες, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Σύρου...

Ο Μητροπολίτης Προύσης στην Κομοτηνή

Ο Μητροπολίτης Προύσης στην Κομοτηνή

by NewsRoom
Μαρ 20, 2023 | 15:10
0

Σήμερα Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023, ο Μητροπολίτης Προύσης κ. Ιωακείμ, διερχόμενος την πόλη της Κομοτηνής, επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Μαρωνείας...

Ο Δ’ Κατανυκτικός Εσπερινός στην ενορία Παντοκράτορος Άρτης

Ο Δ’ Κατανυκτικός Εσπερινός στην ενορία Παντοκράτορος Άρτης

by NewsRoom
Μαρ 20, 2023 | 15:02
0

Το απόγευμα της Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως, 19 Μαρτίου 2023, στον ενοριακό Ιερό Ναό του Παντοκράτορος στην πόλη της Άρτας,...

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας



Σύνδεσμοι

  • Ορθοδοξία
  • Πολιτική
  • Επικαιρότητα
  • Πνευματικότητα
  • Πολιτισμός
  • Απόψεις - Άρθρα
  • Μελχισεδέκ

Ακολουθήστε μας

Ταυτότητα

Διαφήμιση

Επικοινωνία

© 2023 OrthodoxTimes.gr
digital world media

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    • ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
      • ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ
      • ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ
      • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
    • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΕΡΒΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΑΡΘΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ
  • ENGLISH VERSION


© 2022 OrthodoxTimes.gr - All rights reserved.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.AcceptReject Read More
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SAVE & ACCEPT