• Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
NEWSLETTER
Orthodox Times
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    • ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
      • ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ
      • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
    • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΕΡΒΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
        • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΑΡΘΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    • ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
      • ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ
      • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
    • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΕΡΒΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
        • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΑΡΘΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ
No Result
View All Result
Orthodox Times
No Result
View All Result

Ανακοίνωση της Μητρόπολης Κισάμου για τις κατηγορίες σχετικά με πρώην κληρικό της

Οκτ 09, 2024 | 15:14
in ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Πανηγυρικός Εσπερινός του Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους στον Καθεδρικό Ναό Ύδρας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις κατηγορίες που αφορούν περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας από πρώην κληρικό της. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται η αποδέσμευση της Μητρόπολης από οποιαδήποτε ευθύνη και ξεκαθαρίζεται η κατάσταση γύρω από τον κληρικό, ο οποίος έχει συνταξιοδοτηθεί και δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της. Παράλληλα, η Μητρόπολη τονίζει ότι κατά την ενεργό υπηρεσία του κληρικού, δεν είχαν κατατεθεί επίσημες καταγγελίες για οποιοδήποτε θέμα.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η Μητρόπολη είχε λάβει ενημέρωση για οικογενειακά ζητήματα στο παρελθόν, τα οποία δεν σχετίζονται με τις πρόσφατες κατηγορίες. Ο Μητροπολίτης, τότε, είχε άμεσα καλέσει τον κληρικό και μέλη της οικογένειας για να δώσει συμβουλές προς όλες τις πλευρές.

Επιπλέον, απορρίπτονται ως ψευδείς οι ισχυρισμοί περί κακοποιητικών ενεργειών από τον κληρικό στα γραφεία της Μητρόπολης, καθώς και οι κατηγορίες για αδιαφορία του Μητροπολίτη για την υγεία της πρεσβυτέρας. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι με τη φροντίδα του Μητροπολίτη η πρεσβυτέρα εισήχθη σε κέντρο αποκατάστασης και φροντίδας, πριν από τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Η Μητρόπολη καταδικάζει τη βία από όπου κι αν προέρχεται, καθώς και τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και τη στοχοποίηση προσώπων και θεσμών χωρίς αποδείξεις. Επίσης, επισημαίνεται η ανάγκη για αντικειμενική ενημέρωση και υπευθυνότητα από όσους ασκούν δημόσιο λόγο. Τέλος, η Μητρόπολη εύχεται να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να επικρατήσει ηρεμία και δικαιοσύνη.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Μητρόπολης:

Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου, καθώς τινές επιδιώκουν την εμπλοκή Της, επιρρίπτοντας ευθύνες, σε ό,τι αφορά πρώην κληρικό Της δηλώνει τα κάτωθι.

1. Ο εν λόγω κληρικός έχοντας υποβάλλει παραίτηση, καιρό πριν τα όσα τελευταία λέγονται, καθώς είχε κατοχυρώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα, έχει ήδη συνταξιοδοτηθεί, δεν ανήκει στην δύναμη της Ι. Μητροπόλεως και, ως εκ τούτου, ουδένα εφημεριακό καθήκον εκτελεί.

2. Κατά την διάρκεια της ενεργού υπηρεσίας του ουδεμία απολύτως καταγγελία περί ουδενός θέματος, ουδέποτε και υφ΄ ουδενός, ενυπόγραφα, κατατέθηκε στην Ι. Μητρόπολη.

3. Η λήψη των πάσης φύσεως διοικητικών μέτρων προϋποθέτει την ύπαρξη αποδεικτικών στοιχείων, τα οποία πρέπει να εδράζονται επί βεβαιωμένων γεγονότων-καταγγελιών.

4. Η ενημέρωση που υπήρχε στην Ι. Μητρόπολη ήταν, προ ετών, από κάποια μέλη του οικογενειακού περιβάλλοντος, περί οικογενειακών ζητημάτων, τα οποία όμως ζητήματα ουδεμία απολύτως σχέση έχουν με τα όσα τώρα λέγονται από μέλη της οικογένειας.

5. Άμα της ενημερώσεως αυτής ο Σεβ. Μητροπολίτης κάλεσε τότε, άμεσα, τόσο τον κληρικό, όσο και τα μέλη αυτά του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος, συστήνοντας τα δέοντα προς κάθε πλευρά.

6. Οι ισχυρισμοί ότι, την περίοδο εκείνη, ο κληρικός ήσκησε δήθεν κακοποιητικές δράσεις ακόμα και στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως, είναι προδήλως ψευδείς, αποτελούν αποκυήματα φαντασίας, η δε μεταφορά τους στο κοινό (άνευ εξακριβώσεως εάν ισχύουν ή όχι) πληροί την νομοτυπική μορφή των αδικημάτων της συκοφαντικής δυσφημίσεως και της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

7. Ομοίως ψευδή και αναληθή, εάν όχι κακόβουλες προθέσεις μετατόπισης ευθυνών (όπου υπάρχουν), περί δήθεν επιχειρήσεως «κουκουλώματος», από πλευράς της Ι. Μητροπόλεως.

8. Ψευδείς, επίσης, και αναληθείς και οι ισχυρισμοί περί αδιαφορίας του Μητροπολίτη για την κατάσταση της υγείας της πρεσβυτέρας. Με δική του μέριμνα και φροντίδα έγινε εισαγωγή της στο Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης του Αννουσάκειου Ιδρύματος, όπου και παρέμεινε μέχρι την τελευταία εισαγωγή της στο Νοσοκομείο. Οι ισχυρισμοί, από πλευράς μελών της οικογένειας, ότι με δική τους μέριμνα έγινε η εισαγωγή της στο Αννουσάκειο Ίδρυμα της Ι. Μητροπόλεως, στερούνται όχι μόνο αλήθειας, αλλά και σοβαρότητας.

9. Με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη, προ καιρού, έγινε συνάντηση στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως, με όλα τα μέλη του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος, εκτενής συζήτηση, παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως, όπου ο Μητροπολίτης δήλωσε το ενδιαφέρον, την συμπαράσταση και στήριξη του.

10. Απορίας άξιον το γεγονός ότι, ενώ κάποια από τα μέλη του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος, είτε έχουν δηλώσει, είτε έχουν εξυπονοήσει σαφώς, πως αγνοούσαν τα όσα τώρα δηλώνουν ότι συνέβαιναν, ταυτόχρονα ισχυρίζονται ότι όλα αυτά ήταν εν γνώσει της Ι. Μητροπόλεως. Πως είναι δυνατόν θέματα που αφορούν ενδοοικογενειακές συμπεριφορές (εντός του σπιτιού) και όχι υπηρεσιακές, ενώ δηλώνεται ή σαφώς εξυπονοείται άγνοια από μέλη του άμεσα στενού οικογενειακού περιβάλλοντος, πως είναι δυνατόν, τέτοιου είδους θέματα, να τελούν εν γνώσει της Ι. Μητροπόλεως;

11. Αυτονόητη η καταδίκη πάσης φύσεως βίας, απ΄ όπου και αν αυτή προέρχεται. Ωσαύτως όμως καταδικαστέα και η διασπορά ψευδών ειδήσεων ως και η στοχοποίηση προσώπων και θεσμών, άνευ ουδεμίας διερευνήσεως υπ΄ ουδενός εξ΄ όσων έχουν εμπλακεί με οιονδήποτε τρόπο, εάν τα όσα λέγονται, τους μεταφέρονται, ή ακούγονται είναι αληθή ή όχι. Στοιχειώδης δεοντολογία επιβάλλει, σε όσους εκφέρουν δημόσιο λόγο, όταν αναφέρονται σε πρόσωπα και θεσμούς, πριν εκφράσουν άποψη, ότι οφείλουν να ζητήσουν και την θέση-άποψη του προσώπου ή του θεσμού που αναφέρονται. Ουδείς, εξ΄ όλων αυτών, επικοινώνησε με την Ι. Μητρόπολη ή τον Μητροπολίτη να ζητήσει-ερωτήσει σχετικά, παρεκτός μιας λιγότερο από 2/λεπτης τηλεφωνικής επικοινωνίας της ανταποκρίτριας της ΕΡΤ Χανίων. Ως φαίνεται αυτό θεωρήθηκε αρκετό, υπό τινών, για να καταλογιστούν ευθύνες στην Ι. Μητρόπολη και τον Μητροπολίτη.

12. Καθώς, με την συνταξιοδότηση του, ο εν λόγω κληρικός, δεν ανήκει πλέον στην δύναμη της Ι. Μητροπόλεως, έχει ενταχθεί σε άλλου είδους Νομικό καθεστώς, η Ι. Μητρόπολις δεν θα επανέλθει, ούτε και θα προβεί ξανά, σε ουδενός άλλου είδους δηλώσεις – ανακοινώσεις.

13. Μετά τα όσα ανωτέρω, ενυπόγραφα, υπεύθυνα και επώνυμα δηλώνονται και όχι με παραμορφωμένες φωνές και πίσω από κουρτίνες, η πάσης φύσεως και η υπό οιονδήποτε, προσπάθεια εμπλοκής της Ι. Μητροπόλεως θα θεωρηθεί κακόβουλη και συκοφαντική και ως τέτοια θα αντιμετωπιστεί.

14. Ευχή και προσευχή: να φανερωθεί η αλήθεια, στο σύνολο της, να αποδοθεί δικαιοσύνη, να επικρατήσει σύνεση, να ειρηνεύσουν οι καρδιές. Εκ της Ι. Μητροπόλεως

Tags: Μητρόπολη Κισάμου και ΣελίνουΜητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος

* Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο με αναφορά ως πηγή το orthodoxtimes.gr, με ενεργό σύνδεσμο προς την εν λόγω δημοσίευση

Ακολουθήστε το OrthodoxTimes.gr στο Google News και μάθετε όλα τα νέα για την Ορθοδοξία στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον Ορθόδοξο κόσμο, την κοινωνία και τον άνθρωπο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο OrthodoxTimes.gr


Διαβάστε Επίσης

Οι Τίμιες Κάρες των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων στην Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Οι Τίμιες Κάρες των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων στην Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου

10 Δεκεμβρίου, 2025
Ιερατική Σύναξη στη Μητρόπολη Κισάμου
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Ιερατική Σύναξη στη Μητρόπολη Κισάμου

2 Δεκεμβρίου, 2025
Τα Ονομαστήριά του εόρτασε ο Μητροπολίτης Κισάμου
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Τα Ονομαστήριά του εόρτασε ο Μητροπολίτης Κισάμου

24 Νοεμβρίου, 2025
Μητρόπολη Κισάμου: Εκδηλώσεις Μνήμης στο Πάρκο “Χρήστος Πολέντας”
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Μητρόπολη Κισάμου: Εκδηλώσεις Μνήμης στο Πάρκο “Χρήστος Πολέντας”

19 Νοεμβρίου, 2025
Λαμπρός εορτασμός του Αγίου Νεκταρίου στα Χανιά
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Λαμπρός εορτασμός του Αγίου Νεκταρίου στα Χανιά

10 Νοεμβρίου, 2025
Πλήθη προσκυνητών στο ιερό προσκύνημα του Οσίου Νικηφόρου στο Συρικάρι Κισάμου
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Πλήθη προσκυνητών στο ιερό προσκύνημα του Οσίου Νικηφόρου στο Συρικάρι Κισάμου

3 Νοεμβρίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Next Post
Συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Πρωθυπουργό της Νέας Νοτίου Ουαλίας

Συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Πρωθυπουργό της Νέας Νοτίου Ουαλίας

Ροή Ειδήσεων

Μητροπολίτης Σερρών: Χριστούγεννα σημαίνουν Χριστός, Ναός, Ποτήριο της Ζωής

Μητροπολίτης Σερρών: Χριστούγεννα σημαίνουν Χριστός, Ναός, Ποτήριο της Ζωής

by NewsRoom
Δεκ 11, 2025 | 09:03
0

Η κατά Σέρρας και Νιγρίτα Εκκλησία, ποιμαντικώς αποβλέπουσα στον αγιασμό, την πνευματική στερέωση και ενίσχυση των πιστών και μάλιστα...

Μνήμη του οσίου Δανιήλ του Στυλίτου

Μνήμη του οσίου Δανιήλ του Στυλίτου

by NewsRoom
Δεκ 11, 2025 | 08:16
0

Σήμερα, η Αγία μας Ορθόδοξος Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Οσίου Δανιήλ του Στυλίτου και των Οσίων Νόμωνα και...

Διορίστηκαν τα νέα μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων Αγιάς

Διορίστηκαν τα νέα μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων Αγιάς

by NewsRoom
Δεκ 11, 2025 | 08:10
0

Τους διορισμούς των μελών των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων και των Διαχειριστικών Επιτροπών των Ιερών Ναών της Αγιάς, για την τριετία...

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών στην εκδήλωση για τα 150 χρόνια από την ίδρυση της Αθηναϊκής Λέσχης

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών στην εκδήλωση για τα 150 χρόνια από την ίδρυση της Αθηναϊκής Λέσχης

by NewsRoom
Δεκ 11, 2025 | 08:03
0

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η εκδήλωση για τα 150...

Επίσημη επίσκεψη Κ. Τασούλα στο Μαυροβούνιο

Επίσημη επίσκεψη Κ. Τασούλα στο Μαυροβούνιο

by NewsRoom
Δεκ 10, 2025 | 21:45
0

Επίσημη επίσκεψη στο Μαυροβούνιο πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου Γιάκοβ Μιλάτοβιτς. Μετά...

Θυρανοίξια του ναού της Σκήτης της Αγίας Άννης στο Αργυρόκαστρο

Θυρανοίξια του ναού της Σκήτης της Αγίας Άννης στο Αργυρόκαστρο

by NewsRoom
Δεκ 10, 2025 | 21:33
0

Έγιναν τα θυρανοίξια του ναού της Σκήτης της Αγίας Άννης στο Αργυρόκαστρο, ανήμερα της εορτής της μητέρας της Παναγίας,...

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας



Σύνδεσμοι

  • Ορθοδοξία
  • Πολιτική
  • Επικαιρότητα
  • Πνευματικότητα
  • Πολιτισμός
  • Απόψεις - Άρθρα
  • Μελχισεδέκ

Ακολουθήστε μας

Ταυτότητα

Διαφήμιση

Επικοινωνία

Όροι Χρήσης

© 2025 OrthodoxTimes.gr
digital world media

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    • ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
      • ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ
      • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
      • ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
      • ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
    • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΕΡΒΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
      • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ – ΑΡΘΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ
  • ENGLISH VERSION


© 2024 OrthodoxTimes.gr - All rights reserved.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.AcceptReject Read More
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SAVE & ACCEPT